Regisztráció

Indiai pulykaragu

Indiai pulykaragu

Gluténmentes, tejmentes

  • Könnyű
  • Annamari
    20-40 perc
  • 2021-09-19
    533.92 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 533.92
kJ: 2368.94
Szénhidrát: 74.14
Amelyből cukrok: 1.42
Zsír: 6.22
Amelyből telített zsírsavak: 0.8
Rost: 11.46
Fehérje: 41.33
Só: 2.73
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 1
    ek. ( csapott )
    Rizsliszt (általános)
  • 450
    g
    Pulykamell (általános)
  • 1
    kk. ( csapott )
    vaj Kerrygold eredeti ír
  • 540
    g
    csicseriborsó Bonduelle Inspirációk
  • 1
    ek. ( csapott )
    ételízesítő Vegeta Natur
  • 3
    dl
    MANDULA-KÓKUSZITAL JOYA BIO
  • 1
    bgr.
    rizs SPAR hosszúszemű jázmin rizs
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A pulykamellet kockákra vágom, megszórom Fűszerész Indiai szárnyas fűszerkeverékkel, összeforgatom és a megolvasztott vajon picit megpirítom, majd felöntöm kb. egy dl vízzel, s 10-15 perc alatt lesütöm. Közben a mandulatejhez hozzákeverem a natúr ételízesítőt, sót, rizslisztet és még egy kis indiai szárnyas fűszerkeveréket. A húshoz hozzáadom a főtt csicseriborsót, felöntöm a fűszeres keverékkel. Pár perc alatt összefőzöm és be is sűrűsödik. Közben a rizst is megfőzöm, leszűröm.